facebook

У Львові маму школяра оштрафували за матюки її сина в листуванні

Залізничний суд Львова оштрафував жінку за те, що її син у листуванні використовував нецензурну лексику. Тепер львів’янка має сплатити штраф.

Тепер мама хлопчика має сплатити 850 гривень штрафу. Це рішення можуть оскаржити в суді.

За що мама отримала штраф
За даними матеріалів справи, шестикласник у листуванні з однокласником використовував нецензурну лексику та ображав його. Батьки хлопчика звернулися до поліції та написали заяву про булінг дитини і відзначили, що шестикласник постійно ображає їхнього сина.

У суді мама дитини визнала свою провину, але вчинки свого сина вона пояснила тим, що хлопця спровокували на такі слова та дії. Проте хто та навіщо це зробив – жінка не уточнила.

Матір шестикласника визнали винною за неналежне виконання батьківських обов’язків.

У Львові судили дівчину за секс на зупинці

Напередодні Франківський суд Львова визнав винною 18-річну дівчину за статтею про дрібне хуліганство через те, що вона наприкінці лютого займалась сексом на зупинці громадського транспорту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак за матеріалами справи, 25 лютого на вулиці Кульпарківській “розпусно діяла” пара, а до відповідальності притягнули тільки дівчину, що викликало обурення.

Під час засідання львів’янка повністю визнала свою провину. Суддя Франківського суду Юрій Ванівський визнав її винною у вчинені адміністративного правопорушення, проте обмежився усним зауваженням.

Згодом у суді пояснили, що чоловіка не притягали до відповідальності, бо він не з’явився на засіданні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...