facebook

Чоловік займався “моторошною мастурбацією” та раптово помер: його вбила секс-іграшка

Чоловік хотів самозадовольнитися і помер.

У Чехії 30-річного чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Виявилося, що він загинув через секс-іграшку, яка вдарила його електричним струмом.

Про це пише New York Post.

Шокувальний інцидент детально описали в журналі Legal Medicine лікарі з Університетської лікарні Градець-Кралове, де проводився розтин.

Автори стверджують, що 30-річний чоловік із Чехії намагався одночасно задовольнити себе кількома “нетиповими фетишами – обгортання тіла, переодягання, анальний мазохізм, самофетишизм і стимуляція нижньої частини живота за допомогою електромеханічного масажного пристрою”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тіло чоловіка виявили після того, як він не відчинив батькам двері. Згодом правоохоронці та рятувальники потрапили до його квартири. Там вони знайшли тіло чоловіка.

Покійний був одягнений у “суцільний жіночий купальник”, а його нижні кінцівки, тулуб і шия були щільно зв’язані пластиковими та текстильними ременями. Поруч лежала секс-іграшка. Експертиза показала, що пристрій для мастурбації вийшов із ладу, коли його увімкнули в розетку, а опіки на шкірі над пенісом чоловіка відповідали формі пристрою.

Та й це ще не все. Під час розтину в тілі чоловіка також знайшли м’ячик для пінг-понгу, який був у його товстій кишці. Через моторошну мастурбацію виникли застійні явища у внутрішніх органах чоловіка, а також набряк легень і головного мозку через рідини. Крім того, в камері серця у нього також застрягла кров.

Медики зазначають, що подібний фетишизм і спричинив смерть чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...