facebook

“Від’їв пузо”: погладшавшого Арестовича помітили на пляжі в Ізраїлі – відео

Олексій Арестович з родиною зараз відпочиває на ізраїльських пляжах

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович з родиною відпочиває в Ізраїлі. Його помітили на одному з пляжів Тель-Авіву.

Відео з Арестовичем на пляжі опублікував телеграм-канал Harley Quinn. На кадрах ексрадник Офісу президента стоїть під пляжною парасолькою та збирає свої речі, які лежать на шезлонгу.

“Це ж треба було таке черево від’їсти. Просто зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною та дитиною”, – йдеться у дописі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Арестович потрапив у кадр у пляжному вбранні. На відео та фото можна помітити, що Арестович помітно погладшав.

Українці у мережі вже почали обурюватися, що невідомо, яким чином Арестович виїхав з країни, зважаючи на те, що триває війна, а виїзд чоловікам заборонений. Проте газета Vesty Israel, яка взяла в Арестовича інтерв’ю повідомляє, що в Ізраїлі він виступить на Герцлійському форумі з питань безпеки.

“Мене запросили на Герцлійський форум як офіційний спікера”, – заявив Арестович.

Проте фото і відео, які з’явилися сьогодні в мережі, не дуже схожі на кадри з важливого відрядження або робочої поїздки.

Звільнення Арестовича з Офісу президента
У січні цього року Олексій Арестович був звільнений з посади радника Офісу президента. 17 січня він оприлюднив у мережі відповідну заяву. Це сталося після його слів, що російську ракету Х-22, яка влучила в багатоповерхівку у Дніпрі, нібито збила українська ППО. Цю тезу підхопили російська пропаганда, щоб виправдати удар.

Після скандалу Арестович вибачився. Пояснюючи свої слова, він сказав, що почув версію про збиття ракети від знайомого — колишнього бійця сил ППО з Дніпра і що це була лише версія. Вже після цього він видалив свій пост і написав, що “відкликає вибачення”. Згодом сказав, що під час ефіру двічі сказав слова “судячи з усього” і “ще розбиратися і розбиратися”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...