facebook

Чергове затримання в Польщі: українець віз 8 нелегалів до німецького кордону

Дев’ять іноземців, які нелегально в’їхали до Польщі, завершили свою подорож до Німеччини під час дорожньої перевірки.

Її здійснили співробітники дорожньої поліції на національній “12 – тці” в рамках акції “Тверезість”. Усі мандрівники прямували до пункту переходу на польсько-німецькому кордоні.

22 травня, незабаром після 5.00 ранку на національній дорозі № 12 увагу патрульних м. Всхова привернув автомобіль Ford, що проїжджав повз. Поліцейські вирішили перевірити, що є причиною нерівної їзди автомобіля – той рухався від узбіччя до центру дороги. Все вказувало на те, що за кермом міг перебувати водій у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль вирішили зупинити для перевірки. Через деякий час з’ясувалося, що за кермом перебуває громадянин України, а на задніх сидіннях втиснулися восьмеро чоловіків, громадян Афганістану.

Поведінка чоловіків, їхній одяг, багаж, плащі та намети вказували на те, що це була не звичайна подорож. Під час перевірки з’ясувалося, що вони прямували до польсько-німецького прикордонного переходу, де, найімовірніше, мав відбутися наступний етап їхньої подорожі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіків затримали, а автомобіль помістили на поліцейську автостоянку. Затримані відповідатимуть за перетин східного кордону Республіки Польща з порушенням положень Закону про охорону державного кордону та за спробу незаконного перетину польсько-німецького кордону.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...