facebook

Тепер зрозуміло, чому мовчить: як «золота рибка» Клочкова зрадила Україну (ВІДЕО)

Після початку повномасштабної війни не дає про себе знати

Українська плавчиня і чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова зберігає абсолютне мовчання щодо повномасштабної війни в Україні – з 24 лютого вона повністю зникла з українського інформаційного простору, перестала вести соціальні мережі, зате частенько з’являється в російській соцмережі «ВКонтакте».

Де зараз знаходиться Клочкова, розповів у своєму YouTube- шоу Слава Дьомін. «Золота рибка» осіла в тимчасово окупованому Криму (плавчиня народилася в Сімферополі та до 15 років жила в Криму – прим. редактора) разом з батьками та сином, стверджує ведучий.

— Таке враження, що Клочкова просто живе в зовсім іншій реальності, – коментує мовчання і місцезнаходження спортсменки ведучий, обурений її мовчазною позицією

Втім, Дьомін нагадав, що такий розвиток подій – цілком закономірний, адже у 2006 році Клочкова підтримувала втікача Віктора Януковича, і була депутатом Харківської міськради від «Партії регіонів».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Країну-агресора підтримує і мама плавчині. Жінка постить у своїх соцмережах георгіївські стрічки.

Ще у вересні 2021 року Яна Клочкова була в Україні, та брала активну участь у громадському житті країни. Наприклад, влаштувала масштабний заплив з великою кількістю учасників.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...