facebook

Смертельна ДТП із суддею та військовим у Києві: в оточенні Тандира кажуть, що раніше він напідпитку за кермо не сідав

Співрозмовник запевняє, що суддя, навіть коли випивав на свята, завжди викликав таксі або брав водія.

Знайомий судді Олексія Тандира, який в ніч проти 26 травня збив на блокпосту військового Нацгвардії Вадима Бондаренка, дивується, що суддя міг сісти п’яним за кермо.

У коментарі ТCН.ua співрозмовник зазначає, що Тандир, навіть коли випивав на свята, завжди викликав таксі або брав водія.

“Я здивований тим, що він був, за повідомленням ЗМІ, п’яним за кермом. Якщо випивав на свята, то завжди викликав таксі або брав водія. Що сталось цього разу – поки загадка”, – повідомило нам джерело з оточення Олексія Тандира.

ДТП у Києві за участі судді: що відомо

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві на блокпосту в ніч проти 26 травня суддя райсуду Київської області збив насмерть військовослужбовця Нацгвардії. Боєць від отриманих травм загинув на місці. Суддю вже затримали, але він не погоджується проходити тест на алкоголь. Цю експертизу необхідно терміново провести аби можна було визначити тяжкість вчиненого злочину.

Згодом стало відомо, що ДТП за участі судді сталося на Берейстейському проспекті під час дії комендантської години.

Правоохоронці розпочали розслідування справ за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Судді загрожує до 10 років ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...