facebook

Путін почав медійно знищувати Пригожина — Стратком

Російських топ-медіа почали видаляти публікації про лідера “вагнерівців” Пригожина.

Російський суд відправив за ґрати на вісім років трьох блогерів, які входять в медіахолдинг “Патріот”, що належить Євгена Пригожину.

Про це інформує Центр стратегічних комунікацій.

У повідомленні вказується, що з російських топ-медіа почали видаляти публікації про лідера “вагнерівців” Пригожина.

Також у повідомленні вказується, шо російський суд присудив по вісім років позбавлення волі блогерам Олексію Слободенюку, Владиславу Малушенку і Євгену Москвіну. Справа стосується вимагання коштів у директора з особливих доручень Ростеха Василя Бровка та його дружини Тіни Канделакі, яка є відомою російською пропагандисткою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ЦСК повідомили, шо голова “Ростєха” Сергій Чемезов є одним з найближчих друзів російського президента Володимира Путіна.

Також вказується, що саме у клубі Пригожина “Патріот” був підірваний пропагандист Владлен Татарський.

У страткомі заявили, що наразі російський режим почав зачищати всі згадки у ЗМІ про лідера “вагнерівців” Пригожина.

“Тепер в новинах на сайті Першого каналу після 24 лютого 2022-го не можна знайти жодного результату за запитом “Евгений Пригожин”. Така сама ситуація на телеканалах медіахолдингу Росія, а також НТВ, ТВЦ. Ім’я Пригожина жодного разу не згадувалося у програмі Соловйова на Росії-1 і лише один раз у програмі Скабєєвої 60 хвилин ще у 2022-му”, – йдеться у повідомленні.

У Центрі зробили висновок, що в Росії “вже повним ходом йде велика підкилимна боротьба”.

“Через поразку в Україні незабаром вона вийде на поверхню. Коли медійно вбивати (як поки що Пригожина) або реально підривати (як пішаків на кшталт Татарського або Прилєпіна) будуть уже головних осіб”, – прогнозують у Центрі стратегічних комунікацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...