facebook

Російські окупанти катують співробітників Запорізької АЕС, вибиваючи згоду на співпрацю – Енергоатом

Навіть попри погрози, катування, шантаж та безупинні залякування українці на ЗАЕС тримаються гідно і відмовляються співпрацювати з російськими окупантами.

На Запорізькій АЕС загарбники посилили тиск на працівників і під тортурами змушують їх підписувати контракт з росіянами.

Про це повідомляє “Енергоатом” у Telegram.

“У місті-супутнику тимчасово окупованої ЗАЕС Енергодарі рашисти суттєво посилили пошук тих українських атомників, які мужньо тримаються вже понад рік та не підписують трудові договори із фейковим АО “Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС” або іншим підприємством Росатома”, – йдеться в дописі.

Зазначається, що загарбники катують працівників, кількох вони відлупцювали, вибиваючи згоду на співпрацю з агресором.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Енергоатомі запевняють, що навіть попри погрози, катування, шантаж та безупинні залякування українці на ЗАЕС тримаються гідно і відмовляються співпрацювати з російськими окупантами.

Нагадаємо, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в інтерв’ю ТСН.ua розповів, що росіяни можуть завдати деякого ураження полігону ядерних відходів, щоб за допомогою “брудної бомби” розпорошити ядерні відходи по певній території та звинуватити в цьому Україну.

Зазначимо, що ЗАЕС захоплена від початку березня 2022 року. Окупанти перетворили її на свою військову базу, територія станції та машинні заміновані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...