facebook

16-річна дівчина у швидкій народила третю дитину

У Закарпатській області 16-річна дівчина народила у кареті швидкої допомоги свою третю дитину. Медики наголошують, що ці пологи у неповнолітньої були складними, повідомили у Закарпатському територіальному центрі екстреної медичної допомоги ЗОР.

31 травня об 11:30 закарпатські медики отримали повідомлення про те, що в 16-річної дівчини з села Кам’янське Берегівського району починаються пологи. Вона народжувала вже третю дитину. Все це ускладнювалось тим, що у неї почалась кровотеча. На місце одразу вирушили медики, щоб допомогти породіллі.

“Не минуло і 10 хвилин, як медики були біля породіллі. У неї це вже треті пологи. Молода жінка каже, що на обліку у гінеколога або сімейного лікаря не була і дитина народжується завчасно (триває 32-34 тиждень вагітності)”, – повідомили лікарі.

Після огляду лікарі вирішили одразу госпіталізувати вагітну через ризики, проте дорогою до лікарні у неї почалися пологи.

“Медичне авто зупиняється і бригада готується до пологів. Ситуація ускладнена: стрімкі пологи, сідничне передлежання дитини та тендітна породілля. Але дякуючи досвіду та професіоналізму медиків все проходить благополучно і народжується дівчинка. Однак, немовля не кричить і не дихає. Медики “екстренки” проводять реанімаційні заходи і за 2-3 хвилина дитинка голосно кричить і починає дихати”, – повідомили лікарі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Породіллю та немовля госпіталізували, їхньому життю нічого не загрожує.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...