facebook

Блогерка заявила, що треба забрати з Києва “грьобаний” Patriot, щоб ракети летіли на захід України

Жінка також повторила наративи російської пропаганди, звинувативши у війні США.

Блогерка з Києва Катерина Т. оскандалилась заявою про Patriot. Вона заявила, що систему ППО потрібно “відправити на захід України, бо вона хоче виспатись”. І це при тому, що саме Patriot може збивати балістичні ракети “Іскандер”, які російські окупанти запускають по столиці.

Про це пише телеграм-канал “Київ оперативний”, опублікувавши відео з Instagram скандальної блогерки.

Блогерка Катерина Т., яка підписана в Instagram під ніком “moon_girl888”, записала відео, яке обурило українців. Вона вигадала те, що якщо з Києва забрати систему ППО, яка щоночі рятує людські життя, то “вона нарешті виспиться”.

“Сьогодні мучить одне запитання, а чи можна цей грьобаний Patriot кудись забрати, наприклад на захід України. Щоб просто виспатись, хай трохи вони не посплять. Бо щось дуже розслабились навіть під час комендантської години. А ми поспимо. Сподіваюсь за таке бажання наша країна в СБУ не викликає, бо маразму і так вистачає”, – цинічно заявила Катерина Т.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після скандалу 33-річна жінка закрила доступ до своїх сторінок в соціальних мережах. Проте користувачі опублікували скандальні скриншоти, в яких жінка у тому, що росіяни масово вбивають українців звинуватила США. Вона також заявила, що “Україна вдає з себе пухнасту”.

“Сподіваюсь “пухнастики” подавляться кров’ю своїх дітей. А люди відкриють очі та зрозуміють, що нас тут усіх вб’ють. А хто не загине від ракет – помре від голоду”, – повторила киянка наративи російської пропаганди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...