facebook

6-річний Давид разом із батьками опинився в лікарні після удару “Іскандером” по їхньому дому: хлопчик згадав пережите

Загалом у лікарня Дніпра лишаються дванадцятеро поранених, решта десять постраждалих відновлюються вдома.

12 поранених із міста Підгородне залишаються в лікарнях Дніпра після останнього ракетного удару. Серед них – троє дітей, хлопчики після операцій одужують, йдеться в ТСН.

Одного з них вже перевели до хірургічного відділення. У реанімації досі лишаються 15-річний Олександр та шестирічний Давид. Із хлопчиком у палаті й його поранена мама. Батько також сильно постраждав, він в іншій лікарні. Розповідають, саме готувалися до випускного Давида з дитсадка, святкування було заплановане на неділю.

Щойно повечеряли, як раптом потужний вибух. Батько встиг відкинути сина на підлогу. Це врятувало малого від найбільших уламків. “Раптом все стало сіре! Я нічого не бачив! Мама говорила, де Давід? Вийшли з квартири босі. Скочили через бордюр, бо були розвалені сходи. Скільки наших дітей будуть вбивати, я не знаю”, – каже 6-річний малюк.

“Щоб все це закінчилось! І все! Загинула дворічна дитина, ми разом гуляли на майданчику. Я знаю її маму, знаю цю дівчинки”, – в сльозах розповідає мама хлопчика Анжела Спицька.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок ракетного удару росіян загинула дворічна Ліза, її мати у вкрай тяжкому стані в реанімації. Батько – правоохоронець – був на роботі. Він разом з рятувальниками шукав свої рідних під завалами. За життя 39-річної Наталі нині борються лікарі, вона у реанімації.

“Мати зараз непритомна, в стані коми. У неї тяжка черепно-мозкова травма, пошкодження хребта, ребер, видалення селезінки. Загроза для життя залишається, хвилювання 50 на 50 процентів, вона тяжка”, – констатують медики.

Нагадаємо, що у суботу росіяни “Іскандером” поцілили в житлову двоповерхівку міста Підгородне, загинула дворічна дівчинка. Допомога медиків знадобилася 22 людям.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...