facebook

Єфpocинiнa: Мaти з грудними двiйнятaми пoтoнулa, нe втpимaвшиcь нa дaxу. А щo cвiт? ООН, мaбуть, дoci cвяткує дeнь pociйcькoї мoви

Телеведучу забанили за страшну правду про підрив Каховської ГЕС

Третю добу після того, як окупанти підірвали в ніч на 6 червня дамбу Каховської ГЕС, на півдні України коїться пекло. Вода знищила все живе: сотні затоплених будинків, загиблі люди, число яких сьогодні ще неможливо порахувати. 8 червня до Херсона прибув президент України Володимир Зеленський, щоб проконтролювати перебіг рятувальних робіт. Україна зробить усе можливе для того, щоб врятувати своїх громадян.

Але трагедії вже трапилися. Про одну з них розповіла телеведуча Маша Єфросиніна.

«Вчора моя знайома показала мені відео кадри своєї тітки, яка, сидячи на даху свого будинку на Херсонщині засняла момент, як мати з грудними двійнятами захлинулася та втонула з ними на руках, не втримавшись на своєму даху за трубу…», – написала Ефросинина в Инстаграм.

А що в цей час робить світ? ООН, Червоний хрест та інші подібні організації? Де Грета Тунберг? Чому вона осторонь справжньої екологічної катастрофи? Маша сама ж і відповіла на ці риторичні запитання:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«ООН, мабуть, досі святкує день російської мови, бо дій ніяких. Ганебна поведінка цієї організації перекреслює все, що зробив для України їх український фонд-представник під час війни..

Червоний Хрест роздає гроші жителям Шебекіно бо вони, мабуть, важливіші людей та тварин, які захлинаються під водою в Каховці…

Грета Тунберг, мабуть, десь летить на своєму приватному джеті на чергову показову поодиноку акцію проти забруднення планети пластиком, бо досі від малечі а ні слова про жахливу екологічну катастрофу в Україні…

Ілон Маск пише про «нє всьо так адназначно»…

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Забанили за жахливу правду
Однак світ не мовчить, а скоріше працює на ворога. Тому обурення Маші виправдане ще більше. Її пост до окупантів, як і багато інших дописи та сторіз українців с правдою про наслідки підриву Каховської ГЕС нещадно видаляються організацією Meta.

«Моє вчорашнє звернення до ворожого народу встигло репостнути 300 тис. за три години, але і його вже знесено», – обурилася телеведуча. – Нам всім, хто писав і пише правду, за кожне таке видалення світитись тіньовий бан- це коли ти можеш собі публікувати щось, але то ніхто не побачить!»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...