facebook

Господи, за що.. Росіяни вбили вагітну жінку, яка рятувала дідуся та бабусю

У липні загиблій мало виповнитись 33 роки.

Під час евакуації з Голої Пристані Херсонської області, через затоплення міста, загинула місцева жителька Тетяна Гришко. Жінка була вагітною.

Про це на сторінці у Facebook написали її одногрупники та знайомі.

“Тетяна була вагітною і мала багато мрій на майбутнє. Хочу памʼятати тебе завжди усміхненою із дзвінким сміхом”, — написала її одногрупниця Софія Лабунець.

Також її колега Ольга Супрун написала, що загибла, рятуючи бабусю із дідусем від повені, потрапила під обстріл військами РФ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З нею загинула її ненароджена донечка. За що ви її вбили, росіяни? За що вбили її ненароджену дитину?” — йдеться у дописі Ольги Супрун.

Подруга Тетяни Гришко Вероніка Чепурна зазначила, що в липні загиблій мало виповнитись 33 роки.

“Ми вчились з тобою разом, будували плани на майбутнє. Ти була щира, добра, чуйна дівчина. Чудовим перукарем, майстром своєї справи. Світла тобі памʼять…”, — пише жінка.

Що відомо про обстріли херсонців під час евакуації
11 червня окупанти обстріляли човен з цивільними людьми, яких евакуювали з лівого берега у Херсонській області.

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак проінформував, що постраждалим вдалося дістатися Херсона, де їх госпіталізували. Він підкреслив, що лікарі борються за життя поранених внаслідок ворожої атаки.

“Вони відкрили вогонь у спини цивільним. Шестеро людей отримали поранення”, — написав він.

Згодом очільник Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін додав, що внаслідок обстрілу ЗС РФ постраждало 13 людей. За його словами, троє цивільних загинули, ще десятеро — поранені. Серед постраждалих, як йдеться у пості, є двоє правоохоронців.

Однак в Офісі Генерального прокурора проінформували, що внаслідок обстрілу травмовано щонайменше 23 людини. Також правоохоронці повідомили, що розпочали розслідування за фактом порушення звичаїв війни та умисним вбивством.

8 червня ЗС РФ також обстріляли Херсон в момент евакуації людей із затоплених територій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...