facebook

Синоптик Діденко попередила українців про сильні зливи: де вдарить негода

Завтра на заході України очікуються сильні опади та подекуди похолодання.

У п’ятницю, 16 червня, погода в Україні очікується різноманітною. Зокрема, спостерігатиметься розкид температур та подекуди сильні опади. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко.

У західних областях завтра передбачається похолодання до +17…+22 градусів каже синоптик. Водночас на Хмельниччині та Тернопільщині буде трохи тепліше, +20…+24 градуси. Майже спека очікується у південній частині України, +24…+29 градусів. У східних областях повітря прогріється до +22…+25 градусів. У північній частині та в центральних областях буде від +23 до +27 градусів.

“Дощі з грозами і подекуди навіть сильні зливи 16-го червня пройдуть в західних областях України! Туристи, що зібралися в гори – зверніть увагу!” – зауважила синоптик.

За її прогнозом, також місцями локальні дощі передбачаються на сході та в Приазов’ї. На решті території – суха погода із сонячними проясненнями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У Києві в п’ятницю опадів не очікується, день буде теплим, до +25…+27 градусів”, – прогнозує Наталка Діденко.

Потепління в Україні

За даними синоптика Ігоря Кібальича, до кінця поточного тижня в Україні періодично дощитиме, проте на температуру ці опади суттєво не вплинуть. За його прогнозов, 16 червня вдень у західних та місцями східних областях пройдуть короткочасні дощі, на заході – місцями очікуються грози, град та шквали зі швидкістю 15-20 м/с.

Вдень стовпчики термометрв показуватимуть +25…+30 °С, на сході – близько +20 °С.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...