facebook

На Прикарпатті зниклу 9-річну Вероніку знайшли зґвалтованою і задушеною: кого підозрює поліція

Правоохоронці затримали раніше судимого родича школярки.

На Прикарпатті поліція 18 червня повідомила про зникнення 9-річної Вероніки Богданюк із селища Кути Косівського району. Втім, місцеві медіа пишуть, що її знайшли вбитою.

Про це стало відомо із повідомлення Нацполіції та місцевого видання “Галка”.

Правоохоронці повідомили, що дівчинка 18 червня близько 15:00 години вийшла з дому. Втім, її місце перебування було невідоме. Поліція назвала прикмети дитини та просила усіх небайдужих повідомити будь-яку важливу інформацію про її зникнення.

Зранку 19 червня “Галка” з посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомила, що дівчинку знайшли вбитою ввечері 18 червня у зеленій зоні села у напрямку річки Черемош. Видання пише, що дитина була зґвалтована і задушена. Зазначається, що поліція затримала 34-річного дядька загиблої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Саме їх разом бачили востаннє перед зникненням дитини. Відомо, що чоловік раніше судимий за крадіжки, зґвалтування, грабіж та погрози вбивством”, – йдеться у повідомленні “Галки”.

Як повідомили в МВС України, 18 червня дівчинка пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Вже ввечері було виявлено тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли її одяг. В ході досудового розслідування встановлено, що до злочину причетний 34-річний родич.

“Фігурант того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата – батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік рушив за нею. Фігурант запропонував скоротити дорогу і заманив її у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку”, – йдеться у повідомленні МВС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...