facebook

На Закарпатті побили колишнього ректора академії СБУ: хто стоїть за нападом

На Закарпатті, де чоловік зробив дурний вчинок через відмову в мобілізації, три працівники військової контрозвідки побили колишнього ректора академії СБУ та ексзаступника голови Закарпатської ОДА генерала Віктора Микуліна. Поліція затримала підозрюваних.

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола у Telegram.

За його даними, 23 червня о 16:25 надійшов дзвінок поліції про напад групи людей на чоловіка, які вкрали його iPhone у ресторані “Три тузи”. Правоохоронці затримали трьох підозрюваних.

Згодом журналісту стало відомо, що у побитті Мікуліна брав участь начальник четвертого відділу управління військової контрозвідки Закарпаття полковник Андрій Панарін, якого цього місяця голова Закарпатської ОВА звільнив з ради оборони області, оскільки він лобіював включення у систему перетину кордону “Шлях” українців, які виїжджали закордон і не повертались назад.

Як повідомили джерела “Обозревателя” у поліції, Панарін відпочивав у ресторані та вживав алкоголь з підлеглими і, ймовірно, кількома прикордонникам. У цьому ресторані у цей час перебував Мікулін з нардепом від “Слуги народу”, які проводили зустріч з представниками міжнародної партнерської організації. Ексректор академії СБУ зробив зауваження Панаріну та його компанії, що вони поводяться себе надто гучно, у відповідь на що компанія розпочала бійку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело видання зазначило, що пізніше Мікуліна вивезли у ліс та вибили йому зуби, а також у нього діагностовано численні гематоми, синці, черепно-мозкову травму, перелам кисті тощо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...