facebook

У Німеччині під час фестивалю росіянка побила українку та облила її водою

У Німеччині під час танцювального фестивалю в Дюссельдорфі росіянка накинулась на українку – побила її та облила водою. Громадянка країни-агресорки обзивала українців “нацистами” та звинувачувала у загибелі російських окупантів, які прийшли зі зброєю на територію України.

Про це повідомила у Facebook Юлія Федорова, пише ТСН.

Вона зазначила, що її подруга вперше після початку повномасштабної війни Росії проти України виїхала за кордон, щоб взяти участь у танцювальному фестивалі. Проте на захід також допустили громадян Росії. Під час цього неадекватна громадянка країни-терористки накинулась на українську учасницю – побила її та облила водою. Росіянці не сподобалось, що українці захищаються у своїй державі від окупантів, бо “мовляв через це гинуть росіяни”.

“Моя подруга була шокована і втратила дар мови, в той час як росіянка істерично кричала на неї. Згодом я дізналася, що росіяни також облили мою подругу водою і вдарили по голові”, – наголошує Юлія Федорова.

Авторка допису також засудила реакцію організаторів фестивалю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Реакція організаторів була грубою – вони навіть не спробували розібратися, що сталося, і попросили обидві сторони розійтися. Що було абсолютно несправедливо по відношенню до людини, яку безпідставно образили”, – написала вона.

Згодом організатори фестивалю спробували цинічно виправдатись за агресивну поведінку росіян. Там заявили, що мовляв засуджують війну Росії проти України, проте не “можуть дискримінувати людей через національність”. Також вони додали, що мовляв, у всьому повинна розібратись поліція.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...