facebook

В росії почалася війна між ФСБ та Міноборони, – ГУР

Війна між силовиками – ФСБ та Міністерством оборони Росії – входить в активну фазу. Тож не виключені фізичні знищення унаслідок цього протистояння.

Про це в коментарі РБК-Україна сказав представник ГУР МО Андрій Черняк.

“За нашими оцінками, це вже відкрита війна між так званими “вежами” Кремля, в результаті якої будуть фізичні знищення представників конкуруючих сторін”, – сказав Черняк.

Як розповів представник ГУР, у російській “верхівці” вже розуміють, що їх диктатор Володимир Путін став слабким. Тож зараз вони намагаються здобути собі владу.

“Путін уже не може це контролювати і тримати баланс. ФСБ і Міноборони Росії розуміють, що це для них шанс здобути певну політичну перемогу”, – зазначив Черник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що ж стосується Пригожина і перебазування частини “вагнерівців” у Білорусь – то українська розвідка поки що на сьогодні не бачить загрози для України, акцентував співрозмовник.

“Вони в будь-якому разі не будуть підпорядковані Міноборони Росії. Табори, що будуються для них на території Білорусі – це для підготовки “вагнерівців”. Але в нас немає даних, що їх будуть готувати для нападу на Україну з території Білорусі”, – підсумував Черняк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...