facebook

Мати з неповнолітнім сином вчинила самогубство дорогою з Польщі

“Ознайомившись із записом камери спостереження з місця події, шведська прокуратура міста Карлскруна, яка розслідує інцидент, кваліфікувала діяння як вбивство хлопчика та подальше самогубство матері”, – повідомив виданню речник шведської поліції Йоханссон.

При цьому він додав, що “підозрюваної в цьому злочині більше немає, тому висувати звинувачення нікому”.

Відомо, що 36-річна жінка самостійно виховувала сина, в якого була інвалідність. Батько дитини перебував за кордоном і на зв’язок із родиною не виходив.

Очевидці розповідають, що мати з дитиною пригорнулися один до одного перед тим, як впасти чи стрибнути у воду, жінка виглядала людиною “на межі фізичних і психічних сил”.

Після падіння постраждалі одразу не загинули, хоча упасти з висоти 20 метрів на рівень моря — це все одно, що вдаритися об бетонну поверхню. Мати і син вижили, але їхні внутрішні травми були несумісні з життям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними місцевих ЗМІ та морської влади, мати з дитиною пробули у воді близько години. Хлопчика витягли з води екіпажі рятувальних шлюпок, а матір – вертоліт. Потім обох доправили до лікарні в шведське місто Карлскрун, але медики вже не могли їм допомогти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...