facebook

Священник зв’язав скотчем дитину за те, що вона рвала черешні поблизу храму

У сусідній Волині, у місті Ковель, настоятель парафії храму Святої Анни Римо-католицької церкви зв’язав скотчем дитину та погрожував зброєю через те, що дівчина рвала черешні на території релігійної громади.

Про це йдеться в рішенні Ковельського міського районного суду.

Інцидент трапився ще 8 червня 2023 року близько 19 години.

Дівчинка, яка навчажться у 6-му класі одного з ліцеїв міста перебувала на території костелу Святої Анни, де рвала черешню.

“Слідчий та прокурор клопотання підтримали. Захисник та підозрюваний не заперечували проти такого запобіжного заходу, але у зв’язку із необхідності здійснення благодійної діяльності та проведення богослужіння просили застосувати нічний домашній арешт. Також настоятель парафії вказав, що не працює і грошей на заставу не має, своє існування забезпечує за рахунок пожертв для церкві”, – йдеться у документі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчий суддя ухвалив рішення застосувати щодо підозрюваного домашній арешт з обмеженням у нічний час доби, заборонивши йому залишати житло від 18:00 до 08:00.

Священнику також загрожує обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Настоятель парафії храму Святої Анни є уродженцем села Плебанівка Вінницької області, дітей на утриманні не має, не одружений та раніше не судимий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...