facebook

Секс навчанню не поміха: шкільна вчителька мала статеве життя зі своїм учнем

У Вашингтоні, США, шкільна вчителька приводила учня-підлітка до себе додому для сексу, поки її чоловікв не було вдома.

Про це повідомляє dailystar.co.uk.

Колишній вчительці Маккенні Кіндред буде пред’явлено звинувачення у сексуальних домаганнях стосовно неповнолітнього після того, як поліція підтвердила, що допитала неназваного 17-річного учня, який стверджував, що у пари був інтим.

24-річна Кіндред тепер стикається зі звинуваченнями, висунутими проти неї іншими учнями, які розповіли про неналежні стосунки у грудні.

Так, їй пред’явлені звинувачення у сексуальних домаганнях першого ступеня з неповнолітнім та у спілкуванні з неповнолітнім з аморальною метою, причому однокласники неназваного 17-річного підлітка, як кажуть, попередили шкільних чиновників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Силовики підтвердили, що розслідування ведеться після того, як учні повідомили шкільну владу, що Маккенні та один із їхніх однокласників обмінювалися неприйнятними повідомленнями.

Кіндред також повідомила, що її переслідують у соціальних мережах з боку когось, хто звинувачує її у сексуальних стосунках з учнем, що вона заперечує.

Мати неназваного школяра відтоді говорила з офіцерами про своє занепокоєння щодо стосунків, говорячи, що пара була разом у будинку Кіндред та ділилася відвертими фотографіями в Instagram.

Досі не було знайдено жодних доказів наявності зображень, хоча судові документи показують ланцюжок повідомлень між парою, які натякають на статеві акти.

Поліцейське розслідування показало, що неназваний учень стверджував, що спілкувався з вчителькою від червня минулого року, тоді як шкільний округ Центральної долини опублікував заяву, яка підтверджує відставку вчителя.

У заяві йшлося: “Ми визнаємо і розуміємо побоювання щодо звинувачень, висунутих проти вчителя. Будь ласка, знайте, що ми дуже серйозно ставимося до цих питань, оскільки безпека учнів є нашим найвищим пріоритетом. Це юридичне питання із прокуратурою. Згадана вчителька подала заяву про звільнення”.

Кіндред має постати перед Верховним судом Спокана 3 травня і може бути засуджена до п’яти років ув’язнення за звинуваченням у сексуальних домаганнях.

Їй загрожує ще 364 дні позбавлення волі, якщо її буде визнано винною у спілкуванні з неповнолітнім з аморальною метою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...