facebook

“Ще тільки починав будувати плани на життя”: у боях за Україну загинув 19-річний студент Богдан Кряж

“Ще тільки починав будувати плани на життя”: у боях за Україну загинув 19-річний студент


На війні з 0kупантами загинув 19-річний Богдан Кряж, який був студентом факультету адвокатури університету ім. Ярослава Мудрого. Захисника не стало 3 липня на запорізькому напрямку.

Про втрату повідомили у пресслужбі університету. У виші розповідають, що Богдан мав високі успіхи у навчанні та був активним студентом.

Богдан Кряж народився в місті Ємільчиному, що знаходиться у Житомирській області. У 2020 році він успішно закінчив школу у Харкові, отримавши золоту медаль, і вступив до юридичного університету. У виші Богдан також мав високі успіхи у навчанні, мав дружні стосунки з товаришами та одногрупниками й активно брав участь у житті та діяльності вишу.

З моменту початку повномасштабного вторгнення, він був активним учасником бойових дій в рамках добровольчого батальйону “Фрайкор”.

“Це був активний, життєрадісний та світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких, друзів, мріяв й кохав”, — розповіли в університеті ім. Ярослава Мудрого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...