facebook

У Польщі на українку з трьома дітьми напали пʼяні чоловік і жінка: вигукували “Слава Путіну”

Українка розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею та дітьми у польському місті Ополе.

У місті Ополе, Польща, пʼяні чоловік і жінка напали на 45-річну українку з трьома дітьми – 8, 10 і 13 років на автобусній зупинці “Wiosenna-Prószkowska”, коли сімʼя поверталася додому з прогулянки. Інцидент стався ще 6 липня 2023 року.

Про це повідомило місцеве видання Nowa Trybuna Opolska.

Чоловік та жінка віком 25-27 років, які були напідпитку, почули, як родина розмовляє українською мовою. Пара підійшла і почала чіплятися та ображати їх.

“Хіба ви українці”, “Путін вас роз***”, “Ви приїхали сюди за програмою “Родина 500+”, – кричали вони. Потім нападники штовхнули українку та пішли до магазину по випивку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після штурханини українка викликала поліцію і разом з дітьми на зупинці чекала правоохоронців. Тим часом чоловік та жінка вийшли з магазину і чоловік показав українцям середній палець, перед тим як сісти в автобус.

Крім того, він вигукнув “Слава Путіну” та “До біса Україну”.

“Мені подобається Ополе, тому що люди тут добрі та доброзичливі. Ця приязність ще більше зросла після того, як Росія вторглася в Україну. Я багато разів чула від людей слова підтримки України. Я вперше зустрівся з такою агресією, яка торкнулася моєї родини кілька днів тому”, – розповіла потерпіла Надія.

Відомо, що жінка родом із Тернополя і вже 20 років приїздить до Польщі працювати прибиральницею. Її діти приїхали до Ополе під час канікул, аби навідати матір.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...