facebook

Чоловік із собакою потрапили в шторм та застрягли посеред океану на два місяці: як вони вижили

Тім і Белла у Тихому океані їли сиру рибу та пили дощову воду.

Австралієць Тім Шеддок і його собака Белла у квітні 2023-го вирушили з Мексики до Французької Полінезії на власному човні. Але за кілька тижнів потрапили у шторм та застрягли посеред Тихого океану на пошкодженому судні. Вони провели там два місяці.

Про це йдеться на 9news.

51-річний чоловік і собака мали подолати 6 тис. кілометрів у Тихому океані. Запасів харчів було обмаль. Після шторму вони виживали на сирій рибі та дощовій воді, поки їх не урятував траулер, якому передали інформацію про “мандрівників” з гелікоптера біля узбережжя Мексики.

За словами моряка, ловити рибу він міг, а от готувати ні, тому їм довелося харчуватися сирою рибою. Два місяці поспіль чоловік та собака пили дощову воду й ховалися від сонця під навісом човна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами лікаря, який вже оглянув чоловіка, його стан -“стабільний”. Він також наголосив на “абсолютно нормальних життєвих показниках” моряка. Собака Белла також виглядає здоровою і бадьорою.

“Я пройшов через дуже важке випробування в морі, – сказав Шеддок.

За його словами, тепер йому потрібен лише відпочинок і гарна їжа.

“А загалом я чудово почуваюсь”, – додав він.

Зараз Шеддок і Белла перебувають на траулері, який везе їх до Мексики, де чоловік пройде медичне обстеження і, за необхідності, отримає додаткове лікування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...