facebook

“Вибач, братику! Страшна ціна”Запеклі 6ої не дозволили вижити: на фронті загинули воїни 12-го ОСБ Сергій Агапонов і Віталій Демиденко

У боях із російськими окупантами загинуло ще двоє бійців 12-го окремого стрілецького батальйону. Україна втратила Сергія Агапонова і Віталія Демиденка.

Про це у Facebook повідомив Роман Кашинчар. Він зазначив, що пише про загиблих воїнів для того, аби віддати їм шану, зафіксувати ці трагічні події для історії та зберегти в пам’яті спогади про хороших людей, які віддали свої життя за нашу свободу..obozrevatel.com

“Щоби всі ми розуміли, ні на мить не забували, яка ціна. Страшна. Жахлива”, – додав Кашинчар.

Сергій Агапонов (позивний “Донбас”) загинув у важких боях із військами країни-агрес0ра.

“Він так дивиться з того фото, ніби щось знає. Запеклі 6ої та жахлива ситуація не дозволили тобі вижити, бро. “Вибач, братику”, – кожного разу мовчки каже кожен з побратимів. Спочивай з миром”, – написав автор допису.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Віталій Демиденко (позивний “Спартанець”) був знаковою людиною для багатьох своїх побратимів. Він запамʼятався як чудовий наставник та інструктор батальйону з озброєння.

“Прекрасний інструктор. Його настанови, підтримка, допомога врятували не одне життя. Він і на фото такий – кремезний, зосереджений. Спартанець, одним словом. Спи з миром, друже”, – написав Кашинчар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...