facebook

Страшна подія сталася о 7 ранку. У страшній аварії загинули батьки, маленька дочка та її бабуся, заruнули всі одразу. Ф0Т0

На Одещині на трасі між селами Підгірне та Карналіївка фура вилетіла на зустрічну смугу та зіткнулася з позашляховиком, в якому їхала родина.

У страшній аварії загинули батьки, маленька дочка та її бабуся. Сиротою залишилася старша дочка-студентка.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Їхали до Одеси погуляти

Смертельна аварія сталася о 8:30 ранку 15 липня на Одеській трасі. У завантаженої фури лопнуло колесо. Багатотонна махина вилетіла на зустрічну смугу і буквально знесла позашляховик, у якому їхала родина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок жахливої ДТП загинули 38-річний Ян Дмитров та його 40-річна дружина Ірина, їхня дочка 7-річна Злата та її 58-річна бабуся (мама Ірини).

Про трагедію повідомив у себе на сторінці у Facebook народний депутат Анатолій Урбанський.

Того ранку родина їхала до Одеси. Мамі Ірини мали знімати шви після операції, а батьки з донькою вирішили прогулятися улюбленим містом. На жаль, дістатися до Одеси їм так і не вдалося.

Подружжя працювало на одному підприємстві

Родина Дмитрових жила у місті Ізмаїл. Проте родом голова родини Ян Дмитров був із села Ларжанка Ізмаїльського району. Там живуть його літні батьки та близькі. Його мама раніше у школі викладала фізику.

Ірина родом із сусіднього села Матроска. Тут жила і її загибла мама разом із бабусею Іри, літньою жінкою, якій потрібний догляд.

Разом із батьками загинула й 7-річна Злата. Ірина та Ян обожнювали донечку. Сиротою залишилася дочка Ірини від першого шлюбу Ксенія. Вона студентка Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

“Подружжя працювало на підприємстві “Дунайсудосервіс”. Ян був фінансовим директором, Ірина – бухгалтером. Це підприємство пов’язане з Анатолієм Урбанським, він же й організовував похорон усієї родини. Ян багато років працював тут, його багато хто знав. Старша донька Іри теж працює на одному з цих підприємств на обліку зерна”, – каже сусідка загиблих.

Подружжя жило в достатку й ніколи не відмовляло у допомозі своїм землякам. Мешканка села Ларжанка розповіла, що Ян допоміг її синові, коли тому потрібне було лікування. Та й на сторінці в соцмережах Іра має багато постів про допомогу хворим дітям.

Ірина має двох старших братів. Щоправда, обидва вони не змогли бути присутніми на похороні – один зараз перебуває в рейсі, він моряк, другий – на заробітках за кордоном.

“На прощання прийшло дуже багато народу, завод організовував автобуси для цього. Аварія була жахливою, Яна та Злату ховали у відкритих трунах, а Ірочку та її маму – у закритих”, – додає сусідка.

 

Водій був тверезий, але його затримали

У поліції Одеської області повідомляють, що водія фури затримано. У нього взяли аналізи на алкоголь – він виявився тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей. Винному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Самі мешканці села Ларжанка розповідають, що рух трасою в цьому районі дуже небезпечний. Тут їздить багато навантажених фур, які не дотримуються правил дорожнього руху. Пішоходам доводиться часом чекати по 40 хвилин, щоб перетнути трасу.

Водії вантажівок поводяться дуже зухвало, йдуть на обгін, а часом навіть виштовхують із дороги легкові автомобілі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...