facebook

Криму приготуватися: Залужний готує поле бою для деокупації – експерт

Наразі на півострові залишається близько 150 ворожих цілей для ураження.

Полковник ЗСУ, експерт Роман Світан вважає, що вибухи в окупованому Криму в останні дні підтверджують вислови Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного щодо звільнення півострова.

У прямому ефірі “Радіо НВ” Світан розповів, що українські безпілотники давно шукали шляхи до окупаційних військ західніше Керчі. Зокрема, вибухи – це робота дальніх засобів ураження України.

Полковник нагадав про удар по Кримському мосту, а до цього була масована атака 30 БПЛА по об’єктах ЗС РФ на півострові. За його словами, все це свідчить про “формування поля бою” для звільнення Криму Залужним. Експерт вважає, що подібний процес починається за місяць до самого заходу бійців.

Світан стверджу, що наразі у Криму є ще близько 150 ворожих цілей для ураження, серед яких “склади, паливо-приймачі, пункти зберігання техніки, місця зосередження особового складу”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Полковник підсумував, що для жителів Криму пролунав “дзвіночок” — їм потрібно бути напоготові.

Деокупація Криму – що відомо
Колишній командувач армією США в Європі Бен Ходжес заявляв, що в України є шанс прорвати російські позиції і досягти окупованого Кримського півострова до кінця літа.

Як нещодавно повідомляв УНІАН з посиланням на експертів, Кримський міст, який зʼєднує тимчасово окупований Крим з Росією, руйнуватимуть поступово, а не одним ударом. Це потрібно, щоб дозволити всім зайвим, які понаїхали, виїхати.

Після звільнення Криму Україна може притягнути до відповідальності близько 10 тисяч жителів півострова, які співпрацювали з російськими окупантами, але не каратиме тих, кого вважає “жертвами” окупації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...