facebook

У Польщі голий поліцейський “гарчав” і бігав за дітьми: що сталось

Експертиза встановить, чи був коп під дією наркотиків.

У Польщі 23-річний поліцейський нападав на дітей, а потім повністю роздягнувся і бігав за підлітками. Чоловіка затримали випадкові перехожі та викликали поліцію.

Про це пише wprost.pl

У місті Слупську чоловік нападав на дітей, а потім повністю роздягнувся й бігав голяка. Очевидці самостійно його затримали та викликали поліцію.

“Цей чоловік без причини напав на мого 14-річного сина, який повертався з другом із магазину. Він щось кричав їм, гарчав, а потім смикнув і вдарив мого сина в обличчя. Потім ще й смикнув за скутер. Друг мого сина встиг його відтягнути, і вони втекли”, – розповів батько одного з підлітків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік додав, що на цьому все не закінчилося, оскільки хлопці помітили, що загубили телефон, і були змушені повертатися назад.

“Саме тоді вони побачили, що чоловік гнався за двома іншими хлопцями на велосипедах. Потім він роздягнувся догола і так стояв за парканом”, – каже батько.

Повідомлення про агресивну поведінку чоловіка надійшло до поліції Слупська близько 22:00. Коли поліцейські прибули на місце події, виявилося, що 23-річного хлопця вже встигли схопити перехожі.

“Він перестрибнув через паркан, впав на обличчя, а потім побіг у бік дитячого садка. Потім з будинку я побачив метушню і три поліцейські машини. Кров, яку ви бачите тут, біля воріт школи – це його кров. Це люди так із ним вчинили, бо він напав на дітей. Також приїхала швидка допомога. Я чула, що він був п’яний і обкурений”, – розповіла одна зі свідків.

Після затримання з’ясувалося, що 23-річний чоловік був констеблем Мисліборзького районного відділення поліції, який проходив стажування в Поліцейській школі в Слупську. Чоловік пройшов тест на алкотестері, який показав, що в його організмі було 2 відсотки алкоголю. Подальші тести покажуть, чи був він під впливом наркотиків.

“Його відсторонять від навчань і відправлять до рідної частини. Там його керівництво вживе подальших дисциплінарних заходів, оскільки це не входить до нашої компетенції”, – повідомив Пьотр Козловський, прессекретар Поліцейської школи в Слупську.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...