facebook

Зеленський вважає, що найближчим часом Україну змушуватимуть починати переговори з РФ — NYT

На тлі мирного саміту щодо України, який триває в Саудівській Аравії, офіційний Київ наголосив, що припинення війни зараз стане “прелюдією до більшого насильства”.

Президент Володимир Зеленський вважає, що найближчими місяцями на Україну посилиться тиск з метою пошуку миру шляхом переговорів.

Про це пише NYT.

“Є країни, які можуть допомогти з безпековими та політичними пунктами мирного плану. Є країни, чий гуманітарний вплив, роль і традиції в міжнародних відносинах можуть допомогти з поверненням українських дітей, які були насильно депортовані до Росії, з поверненням наших солдатів, як військових, так і цивільних полонених”, – сказав Зеленський своїм дипломатам перед початком саміту в Саудівській Аравії.

Пріоритетом номер один, за його словами, є дати світові зрозуміти, що будь-яке завершення війни, яке залишить контроль Росії над значною частиною України, буде слугувати лише прелюдією до більшого насильства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сила наших воїнів на фронті значною мірою є наслідком сили наших домовленостей з нашими друзями та партнерами”, – наголосив Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...