facebook

“Виродки”: Ада Роговцева засудила Міхалкова та інших путіністів

Актриса зазначила, що російські артисти “підкладаються” під російську владу.

Відома українська актриса Ада Роговцева висловилася про російських артистів, які підтримали путінський режим та не засудили повномасштабну війну РФ проти нашої країни. Зірка вважає, що такі люди – боягузи.

Роговцева зазначила, що вважає російського режисера Микиту Міхалкова та інших путіністів, які також продалися Кремлю, “виродками”. Вони просто не хочуть втрачати те, що мають, а тому підіграють пропаганді, вважає актриса.

“Вони підкладаються під всі ці системи і схеми. Є виродки, як Микита Міхалков. Покійний Табаков, я скажу, чому на це йшов. Боягузтво. Він керував великим театром і не одним, а кількома. Це ж був концерн такий, студії і все. Якби він пішов проти, втратив би все”, – зазначала Роговцева в інтерв’ю Олексію Суханову.

Також вона розповіла про актрису Чулпан Хаматову. Вона, за словами Роговцевої, не наважилася одразу виступити проти Путіна, тому що не хотіла, аби це вплинуло на її благодійний фонд.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Так само Чулпан Хаматова. Вона мала фонд і заради нього йшла на це (співпрацю з Кремлем – УНІАН). Це все вже боягузтво і інші пакості, які в людині проявляються”, – пояснила актриса.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...