facebook

“Небачений дощ хлине в цих областях України з дикою силою, масштабна гроза вдарить прямо в цьому регіоні”: фахівці про зливу і холод

Синоптики кажуть про серйозні зливи у різних областях України. Мешканцям конкретних регіонів слід готуватися до холоду і дощів.

Прогноз погоди на 10 серпня 2023 року

Як інформує “МЕТА”, на Заході, Сході та частині Півдня очікуються значні дощі та похолодання. У Львівській, Тернопільській, Волинській та Івано-Франківській областях термометри показуватимуть від 21 до 23 градусів.

У центральних регіонах, на Півночі та території Одеської й Миколаївської областей опади не прогнозуються. Натомість очікується мінлива хмарність.

Середня температура в України становитиме від 24 до 26 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас фахівці оголосили штормове попередження для Сходу, Південного Сходу та Полтавської області.

Як інформує “УНІАН”, Найближчими днями в Україні періодично дощитиме, але наприкінці тижня опади покинуть територію нашої країни. Також у неділю 13 серпня, очікується й підвищення температури майже по всій країні. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 11 серпня

Перед вихідними у західних, північних областях, а також на крайньому сході пройдуть невеликі, подекуди помірні дощі, можливі грози. Вітер буде західний та північно-західний, а його швидкість посилиться до 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12…+17 °С, вдень на Лівобережжі +24…+29 °С, на решті країни +18…+23 °С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Середа в Києві буде помірно теплою, але сонячною

Погода 12 серпня

“У суботу, 12 серпня, під впливом поля підвищеного тиску істотних опадів не передбачається, крім північних областей, де вдень місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі”, – прогнозує Ігор Кібальчич.

Вітер буде західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +12…+17 °С, вдень +23…+28 °С, у Приазов’ї до +30 °С.

Погода 13 серпня

Наприкінці тижня в Україні вже буде переважно без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13…+18 °С, а вдень підвищиться до +25…+30 °С.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...