facebook

Помер керівник пожежно-рятувального загону, поранений під час обстрілу Покровська

Число жертв російського удару по Покровську зросло. В медзакладі помер ще один рятувальник

Керівник 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області Віталій Кінц помер у неділю в Дніпровській клінічній лікарні ім. Мечникова від травм, отриманих під час обстрілу м. Покровськ Донецької області в понеділок, 7 серпня. Про це інформують у мерії, пише “ДС”.

“Наша громада запам’ятає його вірним своїй справі, завжди готовим прийти на допомогу, відповідальним керівником, надійним товаришем, порядною, сповненою радості життя людиною. Це страшна і непоправна втрата для нас усіх. Щиро співчуваємо родині та близьким Віталія”, — йдеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі Покровської міської військової адміністрації.

Кінц очолював 9-й пожежно-рятувальний загін Донецької області з жовтня 2018 року, а до цього керував рятувальними загонами в Добропіллі та Краматорську. Служив у лавах ДСНС із 1996 року. Був нагороджений численними державними нагородами.

Як повідомлялося, російські окупанти завдали по Покровську ударів увечері в понеділок із використанням ракетних комплексів “Іскандер”. На місці загинули семеро людей, зокрема один співробітник ДСНС, ще 88 дістали поранень і травм. Двоє з них уже наступного дня померли від отриманих травм. Серед поранених — двоє дітей, один із них перебуває у важкому стані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...