facebook

На польському кордоні зловили кілька українок, які подорожували пальцем по карті

З початку 2023 року лише в пунктах пропуску на Підкарпатті польські прикордонники виявили понад 170 фальшивих відбитків штампів прикордонного контролю в закордонних паспортах подорожуючих.

Як повідомляє Yavp.pl, кількість таких фальшивих штампів особливо зросла в останні три місяці. Ось приклади найсвіжіших випадків.

Українка, намагалася перетнути польський кордон у Корчовій, пред’явивши паспорт, в якому були штампи прикордонного контролю Литви. За задумом жінки, вони мали підтвердити нібито її виїзд і повернення до Вільнюса. Під час ретельної перевірки виявилося, що вона насправді нікуди не їздила, а штампи – підробка. Громадянка України зізналася і добровільно прийняла покарання у вигляді 6 місяців позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на два роки. Зрозуміло, що до Польщі її не впустили.

Так само, як ще одну українку. Та так само в Корчовій пред’явила закордонний паспорт аж з вісьмома фальшивими штампами прикордонного контролю нібито з аеропортів Литви та Іспанії. Коли цей факт виявили, жінка в усьому зізналася й була покарана штрафом у розмірі 1000 злотих.

Фігуранктою ще одного подібного випадку стала 52-річна громадянка України. Проставлені в її паспорті штампи суттєво відрізнялися від прийнятого зразка. Детальний аналіз показав, що два відбитки нібито угорського прикордонного контролю були підробленими з метою легалізації перебування в Євросоюзі. Жінка визнала провину та прийняла покарання у вигляді 4 місяців позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на 1 рік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...