facebook

Потужна магнітна буря накриє Україну: коли готуватись до найгіршого

Цими днями на Землі вируватимуть магнітні бурі. Так, протягом 15-17 серпня на Землі відбудеться лише невелике магнітне коливання, силою від 1 до 5 балів.

Про це повідомляє астросиноптика із сайту Meteofor.

Сьогодні, 16 серпня, потужність магнітної бурі досягне майже 5 балів.

Крім того, ця магнітна буря може сильно затягнутися. За попередніми даними, шторм триватиме щонайменше 3 дні.

17 та 18 серпня магнітна буря буде також на рівні 4 балів. Однак не можна виключати, що згодом потужність шторму посилиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час магнітних бур деякі можуть виявити у себе такі симптоми:

головний біль
запаморочення
нудота
біль в серці
слабкість та сонливість
біль у спині та суглобах
підвищений тиск
загострення хронічних захворювань
Найбільшу небезпеку такі бурі становлять астронавтів, які знаходяться поза захисним екраном земної атмосфери. У них є ризик зазнати високого рівня радіації, що збільшує ймовірність розвитку раку.

Крім того, існує чимало різних досліджень, що підтверджують вплив бур на самопочуття людини. Люди в дні магнітних бур значно частіше скаржаться на головний біль, різке погіршення самопочуття, проблеми з концентрацією, порушення сну.

Також підвищена сонячна активність впливає психологічний стан людини. Можлива надмірна агресія, загострення різноманітних розладів, у тому числі й тривожності. Можуть бути різкі емоційні перепади, дратівливість, загострення хронічних захворювань.

Вчені у всьому світі продовжують вивчати вплив спалахів на Сонці та магнітних бур на життєдіяльність людини.

Як захистити себе в небезпечні дні здорово і повноцінно харчуйтесь, пийте достатньо води гуляйте на свіжому повітрі (але не під палючим сонцем) не перевтомлюйтесь фізично та емоційно відмовтеся від алкоголю, паління, енергетиків обмежте вживання кави, міцного чаю важливі справи краще перенесіть на інші дні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...