facebook

Донька фронтмена KOZAK System потрапила під ракетний удар по Чернігову: “Купа трупів”

Дівчина написала батькові одразу після того, як зуміла швидко сховатися після “прильоту”.

Донька фронтмена гурту KOZAK System Івана Леньо, Маланка, потрапила під ракетний удар по Чернігову. Артист показав листування з дівчиною.

Дитина співака перебувала прямо у місці “прильоту”. Вибухом її відкинуло у стіну. Дівчина дивом не отримала серйозні ушкодження.

“Лягли швидко, але накрило склом, попелом, і відкинуло в стіну. Тані трохи голову подряпало, у мене дрібні подряпини, трохи крові”, – написала донька фронтмена.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вона розповіла, що бачила трупи. Доньці артиста довелося бігти до укриття по склу, поруч із тілами загиблих людей.

“Купа трупів, крик, ми бігли по склу і поміж трупів. Тато, це п*здець. Я не знаю, як ми вижили, але дякую нашим янголам. Добігли до підвалу, скло витрусили, рани обробили. Мама теж у підвалі, але в іншому. Поки сидимо тут”, – додала донька артиста.

Сам Леньо зазначив, що сьогодні він посивів. У коментарях фани пишуть, що вони шоковані черговою атакою росіян. Користувачі також додали, що донька артиста “народилася” у сорочці. Також вони пишуть:

“Моя мама теж там була, вийшла саме з церкви за Драмом… Дуже сильно злякалась. плаче і плаче. Бережи всіх Бог”
“Боженька вберіг”
“Як жахливо таке прочитати. Страшна трагедія. Дякувати Богу, ваші рідні живі!”.

Ракетний удар по Чернігову – що відомо
Сьогодні росіяни вдарили по мирному місту. Окупанти поцілили по центру Чернігова. Вже відомо про 7 загиблих, чимало людей постраждало.

Президент України Володимир Зеленський жорстко відреагував на черговий злочин росіян. Він висловив співчуття тим, хто втратив рідних. Також Зеленський зазначив, що РФ обов’язково повинна програти в цій війні, адже тільки це буде перемогою життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...