facebook

Зламали ніч та обпекли очі: компанія хлопців жорстоко побила 13-річного підлітка

На Дніпропетровщині підлітки жорстоко познущалися над 13-річним хлопцем. Інцидент стався у Кривому Розі.

Про нього розповіла медик, співробітниця ЦОД Криворізької станції ЕМД Людмила Яблокова, передає Nikopolnews.За словами медика, 18.09.23 року до ЦОД Криворізької станції ЕМД Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов виклик до підлітка з травмою очей. Терміново на виклик була направлена бригада ЕМД 106 в складі фельдшера Козак Ірини Анатоліївни, молодшої медичної сестри Ільїної Світлани Іванівни та водія Науменко Василя Георгійовича.

Вже на місці події з’ясувалося, що група підлітків 13-16 років знущалась над хлопцем 13 років. Вони били, цькували його та ще й бризкали в очі перцевий газ із балончика. Внаслідок таких «розваг» у дитини діагностовано закритий перелом кісток носа, хімічний опік очей, численні садна обличчя та шиї. Після наданої допомоги дитина була госпіталізована до травматологічного відділення дитячої лікарні.

«Булінг – руйнівне явище, що має довготривалі наслідки для психологічного, морального та фізичного здоров’я дитини. За статистикою, в Україні 67% дітей у віці 11-17 років стикаються з проблемою булінгу. Хочемо нагадати дорослим і батькам: будьте уважними до своїх дітей, вмійте розпізнавати ситуації булінгу та вчасно і правильно реагуйте на його прояви», – пише Людмила Яблокова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...