facebook

Українців попереджають про грози 23-24 вересня

Погода в Україні у вихідні 23-24 вересня буде переважно теплою і сухою. Але це не стосується західних областей – там очікуються дощі з грозами і зниження температури уночі.

Таким прогнозом погоди поділився синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Він зазначив, що у західних областях температура повітря коливатиметься.

«На більшій частині території нашої країни збережеться період теплої та сухої погоди. Проте, західні області опиняться у зоні впливу малорухомого холодного фронту з хвилями, який простягнеться від Греції до Білого моря. Тому тут пройдуть опади, а температурний фон зазнаватиме деяких коливань», – розповів синоптик.У суботу, 23 вересня, у західних областях вночі не буде сильних опадів, але дощі пройдуть вдень і ввечері. Опади будуть невеликі, подекуди варто очікувати помірних дощів з грозами. В окремих пунктах можливі шквали, 15-17 м/с. Вітер південно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від +12 до +17 градусів, вдень від +25 до +30 градусів.

На півночі нашої держави опадів не буде, але спостерігатиметься мінлива хмарність. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі від +11 до +16 градусів, вдень від +23 до +28.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...