facebook

“Неминуче похолодання приголомшить українців цього дня, сюди несеться жахливий дощ”: синоптики про те, чи суне мороз

Як би українцям не хотілося збереження теплої погоди, а все ж неминуче насувається зима. Варто бути готовими до перепадів температури і холоду.

Як інформує “НВ”, синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла про погоду до кінця тижня, та попередила, коли будуть найпрохолодніші дні, місцями з опадами.

“6 жовтня вночі у північній частині буде черговий атмосферний фронт. Вночі на півночі, а вдень по всій країні, крім південно-західних областей, дощик.

7 жовтня вночі на лівобережжі невеликий, а вдень у північних і більшості західних і центральних областей помірні дощі. Решта території без опадів. Температура повітря 6−7 жовтня вночі +6…+12, на узбережжі морів близько +15 навіть, а вдень +13…+19 градусів. Південь традиційно вище: +18…+23.

На вихідні, 7−8 жовтня, вже вночі навіть +4…+10 по всій території України, а вдень всього +10…+16. Це будуть найпрохолодніші дні найближчим часом за розрахунками на сьогодні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зрештою, очікуємо на настання метеорологічної осені. Швидше за все, до кінця цього тижня якраз і буде цей перехід”.

Заморозки на цьому тижні ми не очікуємо. Хіба що після того зниження температури 7−8 жовтня, тобто 9-го числа можливі невеликі, окремі заморозки по півночі, але лише на ґрунті, навіть не в повітрі. Заморозки десь за 2−3 дні чітко прогнозуються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...