facebook

Заробляти на ухилянтах: організаторам злочинної схеми повідомлено про підозру

На початку серпня правоохоронці затримали організаторів злочинної групи, яка допомагала військовозобов’язаним тікати за кордон. Наразі зловмисника повідомлено про підозру.

Про стан досудового розслідування розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

“Заробляти на війні не дозволено нікому! Поки хлопці та дівчата захищають нас від ворога на передовій, поліція робитиме усе можливе, щоб ліквідувати незаконні оборудки в тилу.

Часто мені ставлять питання про кінцевий результат тих чи інших гучних затримань. Можу ствердно сказати, що поліція робить усе максимально можливе, аби реально покарати винних.

На початку серпня я повідомляв про ліквідацію чергової схеми виїзду ухилянтів за кордон. Тоді оперативники Управління стратегічних розслідувань спільно з нашими слідчими та представниками військової прокуратури викрили організовану злочинну групу, члени якої допомагали військовозобов’язаним чоловікам залишати країну. Доповідаю вам, що членам ОЗГ уже оголосили підозри за кількома статтями Кримінального кодексу. Уникнути відповідальності не вдасться”, – наголосив начальник поліції Тернопільщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сергій Зюбаненко додав, що зловмисникам загрожує реальний термін! Це не фініш, а лише невелика частина вдалого старту. Правоохоронці працюють далі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...