facebook

На заході України у термальному басейні помер турист

У суботу, 14 жовтня, у термальному басейні у місті Берегове на Закарпатті помер 62-річний турист з Червонограда, що на Львівщини.

За інформацією нашого видання сьогодні в Берегові в спорткомплексі «Закарпаття», втопився Ігорь М. 1961 року народження житель міста Червоноград. За попередньою інформацією трагедія сталася під час його купання в основному басейні комплексу, що стало причиною трагедії зараз встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що це вже другий випадок смерті відвідувача в останній час попередня трагедія сталася 17 вересня тоді свою смерть там знайшов 40-ти річний житель Києва.

Даний заклад не розрахований на такий вид відвідування як купання в термальній воді, а призначений для проведення спортивних змагань.

Такі трагедії приводять до зменшенню туристичної привабливості міста Берегово, а самий комплекс на технічному рівні залишився на «совковому» рівні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також нагадаємо, що громадськість та депутати міста вже зверталися до міністра молоді та спорту — Вадима Гутцайта, передати комплекс громаді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...