facebook

Військовий жорстоко вбив 6-річного сина і залишив загадкову записку

У Польщі 44-річного військового підозрюють у вбивстві свого 6-річного сина. Після розправи чоловік втік з квартири та ховається у лісі, оскільки має навички виживання у подібних умовах. Його розшукують поліція, військові та навіть залучили до цього вертоліт.

Про це пише ТСН з посиланням на польське видання onet.pl.

Батько-військовий вбив сина та собаку
У п’ятницю в квартирі в Гдині було знайдено труп 6-річної дитини. Незабаром після того поліція повідомила, що підозрюваним у вбивстві є військовий, 44-річний батько дитини Гжегож Борис, який втік з квартири ще до прибуття правоохоронців. Тіло дитини знайшла його мати.

Відомо, що 44-річний солдат після вбивства сина і собаки, вийшов з дому, взявши речі для виживання, і побіг до лісу. Він також прихопив із собою ніж, імовірно, той самий, яким він заподіяв смерть дитині. Чоловіка розшукують і досі.

У неділю прокуратура оголосила попередні результати розтину тіла хлопчика. Було зазначено, що причиною смерті дитини став геморагічний шок, поєднаний з гіпоксією головного мозку, внаслідок масивного крововиливу з пошкоджених великих кровоносних судин в обширну різану рану шиї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Батько залишив лист після вбивства сина
“Вибачте за все, ви всі звірі”. – таку записку, написану від руки, співробітники поліції знайшли в квартирі родини у Гдині. Цей короткий лист потрапив до слідчої справи.

Інформацію про те, що коротка записка була знайдена на місці інциденту, підтвердила прессекретарка Регіональної прокуратури в Гданську, прокурорка Гражина Вавринюк.

“На місці події було знайдено рукописну записку. Буде проведена графологічна експертиза”, – пояснила вона.

Чоловіка і досі розшукують
Речниця Регіонального управління поліції в Гданську Каріна Камінська повідомила, що правоохоронці шукають Гжегожа Бориса у складній лісовій місцевості, використовуючи всі наявні сили і засоби.

“Чоловіка шукають з землі та з повітря. Над районами пошуків літає поліцейський гелікоптер Bell-407GXi, що належить Управлінню поліцейської авіації Головного управління Національної поліції”, – додала Камінська.

Поліція просить людей не заходити до лісу Триміського ландшафтного парку між Хварзно та Карвіною. Більше інформації там не надають, оскільки поліція вважає, що чоловік має доступ до новин.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...