facebook

Які дні народження не можна святкувати, щоб уникнути біди та проблем

Який вік не варто відзначати згідно з прикметами та чому

Хто не любить святкувати день народження? Зазвичай, це один з найприємніших днів року – подарунки, веселощі, друзі, сюрпризи. Але як свідчать повір’я, говорять астрологи та езотерики, не всі дати можна святкувати.

Які дні народження не треба відзначати, щоб не накликати біду
Не потрібно відзначати 9 років. Причина – цю дату пов’язують з поминками на дев’ятий день після смерті людини. Вважається, що протягом 9 днів душа людини ще знаходиться в рідному домі, а на дев’ятий день його залишає. Тому у цей день влаштовують поминки, моляться, а в церкві в цей день правлять службу за покійного. Звідки й повір’я – не відзначати десятиріччя.
З давніх-давен вважалося, що цифра 13 має сакральне значення і приносить нещастя. Люди й досі вірять в прокляття п’ятниці, яка припадає на 13 число, в деяких країнах не ставлять цю цифру на квартирах, поверхах, будинках. Щоб уберегтися всіляких бід і рекомендують не святкувати 13 років.

33 роки не рекомендують святкувати, в першу чергу, чоловікам, тому що цю дату пов’язують з віком Христа. Саме у 33 роки Ісуса Христа розіп’яли, в цьому віці він прийняв мученицьку смерть заради всього людства. вважається, що святкування 33 років може принести чоловікові багато невдач і проблем.
Напевно, найвідоміше повір’я не святкувати 40 років. Вважається, що саме на 40 день душа покійного остаточно залишає землю. І в цей день організовують поминки за померлими. Не відзначати з розмахом 40-річчя рекомендують і астрологи, оскільки цей вік є кризовим.
Не так популярно, як 40-річчя для чоловіків, але й відома прикмета, що не можна відзначати 53 років жінкам. Після 50 років жінки починають по-справжньому старіти. Не рекомендується святкувати день народження у 53 роки через те, що святкування швидкого старіння можуть прискорити цей процес.

Тепер ви знаєте, які дні народження краще не відзначати за народними прикметами та повір’ями та порадами астрологів, а вірити в це чи ні – вирішувати тільки вам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...