facebook

Помер військовий, якого жорстоко побив наповп невідомих

Уранці у четвер, 2 листопада, помер старший сержант ЗСУ, якого побили 22 жовтня у місті Чорноморськ Одеської області.

Про це повідомила дружина військового Олеся Купріч.

Чоловік помер наступного дня після свого дня народження – лише 1 листопада йому виповнилося 52 роки.

“Сьогодні о 7 ранку перестало битися серце нашого Юри”, — написала дружина військового у Facebook.

Нагадаємо, побиття військового Юрія Купріча потрапило на камеру відеоспостереження. На її записі видно, як один чоловік підійшов і вдарив військового кулаком в обличчя, після чого той упав. До нападника підійшли ще троє чоловіків, і вони вчотирьох нахилилися над потерпілим і кілька разів ударили в область голови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті військовий отримав серйозні травми та потрапив до лікарні з переломом шиї та набряком мозку, де був підключений до апарату штучного дихання. За наявною інформацією, Юрія побили люди, які теж є військовими. Однак причина виникнення конфлікту поки що залишається невідомою. За словами його дружини, чоловіку навесні було зроблено операцію, у грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта. Також у нього хвороба, через яку не повертається шия, тобто по ньому було видно, що він не зовсім здоровий. Однак це не зупинило агресивних чоловіків.

Зловмисники під час побиття забрали у військового банківські картки, військовий квиток та мобільний телефон. Поліцейські затримали двох фігурантів, проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення ним про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...