facebook

Популярний “експерт” Юрій Швець працює на фсб?


Ексофіцер КДБ, а нині популярний “експерт” Юрій Швець працює на фсб, маскуючись під «харошого руского» та постійно транслює кремлівські наративи.

Великий розбір діяльності Юрія Швеця зробило видання “Обозреватель”.

Американський аналітик українського походження свого часу позиціонував себе як “однокурсника самого путіна” та “знавця усіх кремлівських таємниць”.

“Так він час від часу потрапляв до преси та Інтернет-ЗМІ, ділячись усілякими історично-розвідницькими інсайдами та “аналітикою”, — пише видання.

З початком повномасштабної війни він став ще й активним “експертом” щодо України, до якого нерідко звертаються як до авторитета з багаторічним геополітичним досвідом і особистого знавця путіна та його КДБ-шного оточення. Тож, Швець з-за океану ледь не у режимі нонстоп “рятує” Україну від внутрішніх і зовнішніх ворогів.

Видання наводить докази, що інфільтрований в Америку російський агент Швець активно вкидає в інфополе історії про повальну корупцію в Україні, розкрадання західної допомоги, зрадників у владі, а також зіштовхує між собою американські та українські спецслужби.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Юрій Швець став популярним у вузьких колах блогером, а останнім часом зосередив свою увагу виключно на Україні і активно транслює меседжі російської пропаганди, загорнуті у обгортку “м’якої сили”, нібито з метою допомогти українцям, налаштувати їх на правильний шлях. Проте, чимало наших громадян усвідомили деструктивний характер діяльності Юрія Швеця і його ефективність для російських спецслужб знижується, перегляди падають, вплив на людей тане. Сподіваємось, що цей тренд збережеться і Юрій Швець остаточно звільниться з “органів”, — підсумовує матеріал видання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...