facebook

Україна проведе зустріч на кордоні з польськими перевізниками щодо зняття блокади

Хто саме проведе зустріч від польської та української сторін.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України 13 листопада проведе зустріч на кордоні з представниками польської влади та перевізниками з розблокування кордону.

Про це повідомили в українському міністерстві.

Зустрінуться Міністерство інфраструктури Польщі, представники воєводств, Директорату Єврокомісії з питань мобільності, посольства України в Польщі та перевізники. Міністерство відновлення представлятиме заступник міністра Сергій Деркач.

Блокада кордону: фахівці говорять про можливе погіршення ситуації
Після перемовин Деркача з держсекретарем Мінінфраструктури Польщі Рафала Вебера Україна вже вирішила два питання, які порушили польські колеги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Йдеться про функціонування смуг для порожнього транспорту безпосередньо в пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ” та оновлення функціоналу системи єЧерга – можливість замінювати водія для пустих вантажівок.

Українська сторона вкотре запропонувала польським колегам запустити порожній транспорт через пункт пропуску “Угринів-Долгобичув”, де наявна відповідна смуга. Такий варіант дозволив би порожнім вантажівкам зменшити час очікування на перетин кордону.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...