facebook

Росіяни перейшли в наступ: офіцер ЗСУ попередив про нову тактику окупантів на Бахмутському напрямку

Ворог намагається повернути втрачені позиції.

Зміст
Ситуація на Бахмутському напрямку
Що в районі Кліщіївки
Армія РФ підтягнула резерви до Бахмута
Російські окупанти активно намагаються провести атаки на позиції Сил оборони України в районі Бахмута протягом останнього тижня. Ситуація лишається напруженою.

Про це повідомив в ефірі телеканалу FREEDOM заступник командира штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Олексій Тарасенко.

Ситуація на Бахмутському напрямку
“На жаль, ситуація дуже напружена, противник намагається атакувати вже кілька днів. У нього підійшли свіжі сили. І нові підрозділи, і старі отримали підкріплення в особовому складі”, — розповів військовий.

“Також спостерігаємо, що динаміка зменшення кількості боєприпасів у противника зараз припинилася, він явно отримав нові боєприпаси і значно посилив обстріли наших позицій, а також ближніх тилів”, — зауважив Олексій Тарасенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що в районі Кліщіївки
Кілька днів тому противник атакував силами доштурмової роти на Кліщіївському напрямку, говорить військовий: “Дійшло навіть до залізничного полотна, але противник був відкинутий на колишні позиції”.

Ворог намагається новими силами просунутися в цьому напрямку, повернути колишні позиції, зазначив він.

“Очевидно, що для противника суттєвою є сама назва “Кліщіївка”, як і назви інших звільнених населених пунктів. Для них не стільки важлива, на мою думку, територія, скільки “бренд” у їхніх новинах, що вони повернули один із населених пунктів. Цього, звичайно ж, зараз не буде. У ворога немає суттєвих успіхів на нашому напрямку”, — наголосив Олексій Тарасенко.

Армія РФ підтягнула резерви до Бахмута
Військовий розповів, що спостерігаються зміни в тактиці противника. За його словами, на передову прибули особи без попереднього досвіду бойових дій, оскільки динаміка переміщень з поодиноких та невеликих груп переросла в більш масштабні переміщення — до відділень та великих формувань.

Військовий робить висновок, що можливо, це військовий контингент, який пройшов тренування на полігонах, і зараз, завершивши навчання, вирушив на передову.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...