facebook

“Батько бачив снаряд і взяв увесь удар на себе”: подробиці обстрілу армією Путіна двомісячного немовляти і його мами

Родина двомісячної дівчинки розповіла подробиці атаки росіян. Стали відомі нові подробиці звірячого обстрілу росіянами двомісячної дівчинки, яка їхала в автівці в передмісті Херсона зі своєю мамою і дідусем. 

Ця історія не залишила байдужими багатьох українців — сотні людей оперативно зібрали гроші на лікування маленької Мирослави та її 36-річної матері Ольги. Внаслідок обстрілу жінці відірвало частину ноги, а чоловік, свекор Ольги, який був за кермом, загинув.

ТСН.ua розшукав розшукав родичів цих людей і поспілкувався з ними.

“У дитини забиття, гематоми, накладені шви, вона зараз перебуває в Херсоні під наглядом лікарів, — розповідає родичка цієї родини, Юлія Безручко. — Олю зранку перевели до Одеси, лікарям довелося ампутувати частину лівої ноги. Попереду ще багато операцій. Два місяці тому Олі в Миколаєві зробили кесарів розтин. Прооперували так, що через тиждень у Херсоні знову довелося робити операцію. Шви знову розійшлися. Сьогодні поховали свекра Ольги. Сама Оля вчора отямилася, але у неї шок. Того дня, коли все це сталося, Оля їхала з донькою з медогляду. Їхали додому. Після того, як стався обстріл, Оля, вже сама тяжко поранена, змогла витягнути дитину з автівки однією рукою. Потім, уже в лікарні, коли Оля отямилася, вона запитала: “Чи жива дитина?”. Після цього Оля знову знепритомніла”.

За словами пані Юлії, наразі зібрано гроші на лікування Ольги та дитини, але попереду ще дороговартісне протезування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще одна родичка цієї сім’ї, теж Юлія, в коментарі ТСН.ua розповіла, що жінка й дитина були врятовані завдяки мужності 64-річного Миколи Мартинюка, який був за кермом автівки.

“Сьогодні поховали батька. Він був за кермом. За словами свідків, батько побачив, як летить снаряд, вивернув машину і прийняв увесь удар на себе. Оля з дитиною сиділи позаду. Оля втратила ногу, отримала поранення другої ноги та однієї руки, іншою рукою витягла дитину. Батько загинув, згорів у машині”, — каже Юлія.

За її словами, двомісячна Мирослава отримала забій легень, селезінки й печінки.

“Дитина наразі на знеболювальних. Лікар сказав, що все буде добре”, — розповіла нам пані Юлія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...