facebook

У Мережі шириться відео зі Львова, як люди у формі силоміць “пакують” чоловіка до авто: реакція ТЦК

У Мережі з’явилося відео зі Львова, на якому зафіксована сутичка між парою та людьми у військовій формі. Конфлікт завершується “запакуванням” чоловіка до автомобіля та лайкою з жінкою.

На відео видно, як п’ятеро людей у військовій формі вночі “запакували” в бус чоловіка та вибили з рук телелефон у жінки – його супутниці, яка намагалася їм завадити. На інцидент уже відреагували у Львівському ТЦК та СП.

За інформацією місцевих ЗМІ, конфлікт стався на вулиці Гавришкевича в ніч проти 22 листопада. Працівники ТЦК силоміць запхали чоловіка до буса нібито через порушення комендантської години.

На кадрах також видно, що чоловіки вибили телефон з рук жінки, яка намагалася перешкодити діям працівників військкомату та зняти ситуацію на камеру.

Водночас у Львівському ТЦК вже прокоментували ситуацію і заявили, що перевіряють інформацію щодо причетності їхніх працівники до інциденту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Перевіряємо факт щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку”, – йдеться в повідомленні служби звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

Зазначимо, в Україні триває загальна мобілізація. В цей час чоловіки віком від 18 до 60 отримують повістки і можуть вступити до лав ЗСУ. Юрист Володимир Романчук в статті “Як покращити мобілізацію без бійок на вулицях і облав на чоловіків — відповіді юриста” розповів, як діяти військовозобов’язаному, якщо представники військкомату проти волі намагаються посадити його в авто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...