facebook

Чоловік, якого на заході України силою забрали до ТЦК, спричинив ДТП і втік

Патрульні розшукали та притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП та втік. Агресивного чоловіка забрали до військкомату.

Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола, передає Еспресо.Захід.

“Мені вдалось зʼясувати, що це одна і та сама історія. Вірніше її продовження. Після того, як водій створив ДТП і втік – його піймала патрульна поліція і склала на нього 5 протоколів. А вже після цього агресивного чоловіка забрали до військомату працівники ТЦК, а потім, найімовірніше, відправиться в один із підрозділів й буде мати можливість направити свою агресію в бік окупантів”, – написав Глагола.

За інформацією патрульних, водій був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, рухаючись на авто BMW, не дотримався безпечної швидкості та інтервалу, здійснив наїзд на припаркований автомобіль Ford, після чого продовжив рух та зник з місця події.

“Охоронці порядку миттєво розшукали горе-водія. На звукові та світлові спецсигнали водій не реагував та не виконував законну вимогу патрульних про зупинку, неодноразово створював аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху. Патрульним вдалося швидко застрибнути до автівки порушника, після чого керманича зупинили та відсторонили від керування”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На порушника склали ряд адміністративних матеріалів.

Раніше Глагола оприлюднив відео, на якому люди у військовій формі в Мукачеві силоміць заштовхують чоловіка до мікроавтобуса.

“В мережі шириться відео на якому люди у формі ЗСУ, ймовірно працівники місцевого ТЦК, заштовхуюють людину до мікроавтобусу. Дана подія сталася у місті Мукачево”, – писав журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...