facebook

Трагедія на польсько-українському кордоні. Помер 56-річний водій

Помер другий український водій, який очікував на вʼїзд в Україну з Польщі.

«Сьогодні вранці ми отримали інформацію, що вночі на стоянці в Корчовій помер водій. Швидше за все, причини природні, але все одно стрес, який вони переживають через страйк і невизначеність, коли вони зможуть вʼїхати в Україну, зіграла свою роль», – повідомив заступник голови Української асоціації міжнародних перевізників Володимир Балін.

Відомо, що загиблий водій керував автомобілем з харківськими номерами. Трагедія сталася біля пункту пропуску Корчова. Українець очікував в черзі 3 дні.

Українські водії дуже переймаються, адже проводять в черзі по 9-10 днів. Вони говорять, що часом доводиться голодувати.

Нагадаємо, що черги на кордоні викликані протестом польських перевізників, які з 6 листопада не пропускають вантажівки на прикордонних переходах між Польщею та Україною. Мітингувальники, зокрема, вимагають: запровадження комерційних дозволів для українських компаній на перевезення вантажів, за винятком гуманітарної допомоги та товарів для української армії, призупинення дії ліцензій для компаній, які були створені після початку війни в Україні, та їх перевірка. Також є пропозиція ліквідувати електронну чергу з української сторони.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...